Volvo Penta Stacked 60

Sjöresurs

I bland bjuder båtlivet på oväntade inslag. Såväl för privatpersoner som företag, organisationer och myndigheter som färdas till sjöss.

Driftstopp, bensinstopp, grundstötning, tekniska fel, stöld, brand och kollision... Vi har sett allt detta och vet vad som behövs i de situationerna.

Pir 28 vill att du ska känna dig trygg på sjön. Ring oss om något händer. Vi är snabbt på plats för att hjälpa till. Vi utför uppdrag dygnet om och året runt samt ger dig råd i nödsituationer.

Pir 28 samarbetar med alla försäkringsbolag. När det gäller skador, bogseringar och reparationer sker alltid vårt arbete i samråd mellan de parter som berörs. Besättningen ombord har alla erforderliga utbildningar enligt Sjöfartsverkets krav på kommersiell trafik till sjöss.

Skulle erfaren dykare behövas har vi personal som utför t.ex. undervattensarbete, uv-dokumentation, inspektion, sökning, bärgning samt losstagning.

Vi är fullt försäkrade. Försäkringsskydd finns om något skulle inträffa under färden.

Telefon: 021-12 23 01

Observera!

  • Vid akuta utryckningar utgår en jouravgift.
  • Vid livshotande sjukdomstillstånd eller skada, ring 112.
Sjoresurs.jpg

Du finner oss här

Pir 28

Varvsgränd 6
721 30 Västerås

Telefon: 021-12 23 01
E-post: info@pir28.se

Öppettider

Butikens öppettider:

Måndag-fredag 13.00-17.00
Lördag Stängt
Sändag Stängt

Sjömacken är öppen året runt.

Öppettiderna är säsongsanpassade. Ändringar kan förekomma. För besök under andra tider, vänligen skicka ett mail och boka med oss, info@pir28.se - välkommen!

Volvo Penta

BRIG

Hansen Marine

Vetus

Mastervolt

Medlem i SweBoat