Volvo Penta Stacked 60

Trygg förvaring hela vintern

Pir 28 förvarar både segelbåtar och motorbåtar på ett säkert sätt - året om. Såväl under båtsäsongen som under sjösättning, upptagning och vinterförvaring.

Dessutom erbjuder vi en mängd olika valmöjligheter beroende på dina behov och önskemål. Vi har stora förvaringsytor; över 3000 kvadratmeter båtförvaring inomhus samt plats för mer än 100 båtar utomhus.

Välj mellan att förvara båten inomhus eller utomhus, på land eller i hamnbassängen. Övervakningen sker med kameror, rörelsedetektorer och bevakningstjänst.

Beräkna ditt pris och skicka in en offertförfrågan

Du gör en offertförfrågan via vår online-tjänst. Så snart vi har möjlighet hör vi av oss med en bekräftelse och förslag efter dina behov och önskemål.

Offertförfrågan

Vinterforvaring.jpg

Upptagning och sjösättning

När den kalla perioden av året närmar sig blir det aktuellt med båtupptagning.

Vill du göra det enkelt för dig? Låt oss hämta din båt och frakta den till din valda vinterförvaringsplats. Vi har alla behörigheter som krävs för att framföra båtar av olika storleksklasser. Vid hämtning och upptagning spolar vi också av båtens botten så att den blir ren inför nästa säsong.

Eller lämna in båten själv när det är dags. I båda fallen hör du bara av dig till oss så ger vi dig förslag på upptagningsdatum och smidiga lösningar.

Kanske vi också diskuterar servicearbeten och reparationer som ska göras i samband med upptagning och förvaring. T.ex. konservering av motor, inplastning med krympplast, skötsel av bottenmålning, polering, segel- eller kapelltvätt, impregnering, motorservice, montering av stöldskydd eller annat. Under vintern utför vi de arbeten du beställde vid upptagningen. När våren kommer kontaktar vi dig för en avstämning. Vi bokar även in datum och tid för sjösättning.

Sjosattning.jpg

Villkor för vinterförvaring

Du finner oss här

Pir 28

Varvsgränd 6
721 30 Västerås

Telefon: 021-12 23 01
E-post: info@pir28.se

Öppettider

Butikens öppettider:

Måndag-fredag 13.00-17.00
Lördag Stängt
Sändag Stängt

Sjömacken är öppen året runt.

Öppettiderna är säsongsanpassade. Ändringar kan förekomma. För besök under andra tider, vänligen skicka ett mail och boka med oss, info@pir28.se - välkommen!

Volvo Penta

BRIG

Hansen Marine

Vetus

Mastervolt

Medlem i SweBoat