Volvo Penta Stacked 60

Rekond - invändig, utvändig eller både och?

Pir 28 gör rekond på alla typer av båtar. Både på insidan och på utsidan. Varje båt kräver sin egen behandling och vi har blick för de insatser som behövs.

En invändig rekond inkluderar t.ex. våtdammsugning, städning och rengöring av dynor och inredning, oljning, polering, impregnering, lagningsarbeten och teakbehandling.

En utvändig rekond innebär skrubbning, tvättning av räcken och detaljer, borttagning av vax genom sprittvätt, polering och försegling. Vi erbjuder såväl traditionella vaxbehandlingar som nya gelcoatförseglingar vilka räcker hela 24 månader.

En helrekond är exakt som det låter; en total genomgång av inre och yttre båtdelar, med allt vad det innebär. Båten blir som ny.

Vi har kunder i bland annat Västerås, Stockholm, Enköping, Eskilstuna och Strängnäs. Välkommen du också!

Gelcoatförsegling

Förseglingen är utvecklad för att både reparera och skydda ytan. Istället för att lägga sig på ytan som vax och lackskydd integreras gelcoat-skyddet med hjälp av elektromagnetiska joner. Ytan bevaras med en blank, tålig försegling som sitter kvar i upp till 24 månader.

Vaxbehandling

Vax ger en djup, varm glans och ett starkt skydd. En klassisk vaxbehandling håller hela båtsäsongen, d.v.s. 4-5 månader.

Rekond.jpg

Beräkna ditt pris och skicka in en offertförfrågan

Du gör en offertförfrågan via vår online-tjänst. Så snart vi har möjlighet hör vi av oss med en bekräftelse och förslag efter dina behov och önskemål.

Offertförfrågan

Du finner oss här

Pir 28

Varvsgränd 6
721 30 Västerås

Telefon: 021-12 23 01
E-post: info@pir28.se

Öppettider

Butikens öppettider:

Måndag-fredag 13.00-17.00
Lördag Stängt
Sändag Stängt

Sjömacken är öppen året runt.

Öppettiderna är säsongsanpassade. Ändringar kan förekomma. För besök under andra tider, vänligen skicka ett mail och boka med oss, info@pir28.se - välkommen!

Volvo Penta

BRIG

Hansen Marine

Vetus

Mastervolt

Medlem i SweBoat